FORUM POST

« Powrót do forum

Odpowiedź

Temat: Czy to schizofrenia paranoidalna?

2021-02-11 12:35:07

przez gość

cytuj moderacja

Objawy mojej choroby: odsłonięcie myśli, telewizor i radio i ludzie mówią o czym myślę w danym momencie, lęk przed ludźmi szczególnie nowo poznanymi i wysoko postawionych... Urojenia ksobne, urojenie wielkościowe chyba tak czuję jakbym miała wpływ na to co się dzieje jakbym była Bogiem i czuję się winna przykrych spraw... Czuje się manipulowana przez innych. Nie potrafię sobie wybaczyć czarnej przeszłości... To chyba tyle.

Odpowiedzi:

2021-02-15 18:20:58

przez gość

cytuj moderacja

Skąd to przepisałeś? Jakbyś chorował na schizofrenię, to nie pisałbyś językiem medycznym.

2021-02-16 20:55:56

przez gość

cytuj moderacja

Nie przepisałam tego. Po prostu dużo czytałam o schizofrenii, a diagnozę mam postawiona właśnie schizofrenia paranoidalna. Chciałam się utwierdzić w tej diagnozie. Choruje już od kilku lat. Kiedy przyjmuje leki jest wszystko ok a kiedy je odstawiam to psychoza gwarantowana. Nawrotów miałam że trzy razy.

2021-05-15 20:00:35

przez gość

cytuj moderacja

Jestes opetana,to objaw opetania prez duchy.

2021-05-15 20:08:22

przez gość

cytuj moderacja

Jestes opetana,to objaw opetania przez duchy.

OSTATNIE NA FORUM
ANKIETA
PORADA SPECJALISTY

Czy wg Ciebie leki psychotropowe są bezpieczne?

Głosuj

Badanie EEG

Omawiane we wcześniejszych wydaniach Memo Wiadomości tomografia komputerowa i magnetyczny rezonans jądrowy należą do grupy badań, które uwidaczniają struktury mózgowe. Pokazują wzajemne ułożenie części ośrodkowego układu...

więcej