FORUM POST

« Powrót do forum

Odpowiedź

Temat: Schizofrenia to choroba schizoli, debili, nieuków i nieudaczników.

2021-10-19 13:52:59

przez gość

cytuj moderacja

Śmiejmy się ze schizofreników, oni nie mogą żyć na tym świecie. Powinno ich się leczyć w komorach gazowych. Bić ich za pomocą pasa. Obkradać ich z pieniędzy. Umieszczać ich bez przerwy w zakładzie psychiatrycznym. Powinno się ich bez przerwy poniżać. Nazywać ich debilami. Doprowadzać ich, by popełnili samobójtwo. Oskarżać ich o rzeczy, których nie popełnili. Wykorzystywać ich. Należy zapełniać ich życie dowodami, których tak nikt nie uwierzy. Należy do nich gadać bezprzerwy urojonymi rzeczami, a oni gadają o tym policji, a wiadomo policja i pogotowie w takie coś nigdy nie uwierzy. A ja np. od swojego brata wyłudziłęm 20 tyś zł.

Odpowiedzi:

1

2

2021-10-19 14:33:33

przez gość

cytuj moderacja

Chorzy to są maszyny deterministyczne, również dzieci, bo żadne dziecko nie wytrzymywało, aż tyle lat nauki, również kobiety są też takie, bo żadna kobieta, by nie wytrzymywała, aż takiego bólu w rodzeniu dzieci. Też mój brat jest maszyną deterministyczną, bo wyłudziłęm od niego tyle pieniędzy, tylko mężczyźni są zdrowi psychicznie. Całą rodzinę odwróciłem od mojego brata, teraz nikt mu nie uwierzy, a ja będę bujał się w bokactwie, a jak będzie zeznawał na nas, to ja powiem, że tylko on jest chory psychicznie, oto jego diagnozy.

2021-10-19 15:13:46

przez gość

cytuj moderacja

Teraz już wiem, że mojemu bratu nikt nie uwierzy, bo oszukiwałem i zeznawałem, na niego same nieprawdziwe rzeczy, leczę go przez 20 lat. Uczyłem go, że pieniądze są tylko po to, by je wydawać. Przyszykowałem do tego, by każdy w mojej rodzinie gadał, że on jest okropnie zły i nie było takiego chorego jak on. Aby o nim gadali same złe rzeczy.

Mam pytanie, czy wszystko dobrze ze swoim bratem zrobiłem, by go skarżyć maksymalnie, nie mówiąc jak to się nazywa.

2021-10-19 16:51:43

przez gość

cytuj moderacja

Przekonałem się, że wszystko co mojego brata to moje, i mogę mieć wszystko za darmo, chociaż on za to musi płacić ciężkie pieniądze. Wiem `jednak, że mojemu bratu nikt nie uwierzy, bo zaprzągłem do tego procederu kilka osób, że względu na ich pozycję jako autorytety w dziedzinie wiedzy. Ożeniłem się tylko dlatego, żeby uniknąć kary (odpowiedzialności karnej, że źle gadam o bracie), pierwsza żona odeszła, więc wybrałem drugą, jeszcze gorszą intelektualnie i psychicznie od mojego brata. Mój brat wcale nie jest chory psychicznie, ale za dużo wie o tej rodzinie, więc wymyśliłem dla niego chorobę - schizofrenię, a w końcu doszłem do wniosku, że tak zachowują się maszyny deterministyczne, a żeby być zdrowym psychicznie trzeba być trochę chory, wtedy mówimy o człowieku zdrowym, a ponieważ mój brat jest całkowicie zdrowy, to jest bardzo chory, tak można rozpoznać maszynę deterministyczną. Jak widzicie ja jestem trochę chory, czyli według dzisiejszej psychiatrii jestem poważnie zdrowym.

Jak myślicie o chorobie mojego brata i o moich dobrych postępowaniach?

2021-10-19 17:13:42

przez gość

cytuj moderacja

Jeszcze nie wspomniałem, chory jest maszyną deterministyczną, bo by nie wytrzymał przebiegu swojej choroby.

2021-10-19 18:29:05

przez gość

cytuj moderacja

Doszedłem do wniosku, że nie ma ludzi bardzo inteligentnych. To są maszyny deterministyczne, bo żadna osoba nie wytrzymałaby swojej genialności - ci ludzie mają inteligencję zerową. Ale ponieważ chorzy są to maszyny deterministyczne, więc mają inteligencję poniżej przeciętnej, a tacy tylko są chorzy, a więc jedynie są zdrowi ludzie z inteligencją przeciętną, a w nich rozróżniamy bardziej lub mniej zdolnych, stąd cała nasza psychiatria przed odkryciem pewnego lekarza była nieprawidłowa, a teraz jest prawidłowa, stąd teraz ludzie od nauk społecznych będą swoją naukę naprawiać, bo ona teraz jest zła.

2021-10-19 22:12:10

przez gość

cytuj moderacja

Wiem teraz, że człowiek ma tylko duszę jako świadomość ciała, a dusza jako osobny twór nie istnieje, bo nie da się zbudować duszy, jak za pomocą ciała. Jedynie maszyny deterministyczne są tak zbudowane, czyli człowiek to i tak ciało i tak. A dusze jako osobny twory są ciężko chore i należy ich leczyć przez całe życie, bo inaczej nastąpi nawrót choroby, bo wtedy, jak są oni coraz mądrzejszi, to są bardziej chorzy psychicznie. A przecież takie dusze stają się bardzo mądre, jak są nie leczone, a wiadomo jednak, że żadna osoba, by nie wytrzymała swojej genialności, więc one są ciężko chore na schizofrenię kanoniczną, są maszynami deterministycznymi, i trzeba ich bez przerwy leczyć, aby żaden nawrót nie nastąpił, a jeżeli nie chcą się leczyć, jak bywa z tym przypadkiem, należy wzywać pogotowie psychiatryczne i nie wolno im w nic wierzyć, bo zawsze kłamią, bo deterministyczne kłamie. A jak gadają, że czują coś, siebie też i są niedeterministyczni, nie wolna im w żadnym wypadku wierzyć, nawet w szpitalu. Bo jak lekarze udowodnili, że ono gadają prawdę, racja, ale w logice odwrotnej. Czyli widzicie sami, dusz nie ma, nie ma takiego, co dusza, bo inaczej byłaby to maszyna deterministyczna, takie twory pseudouszowe niczego nie czują, nawet siebie, tylko wydaje się im, że jest inaczej.

Jak myślicie, co dalej można określić jako przeudotworowe dusze, bo jak wiemy nie ma prawdziwych dusz jaką człowiek miałby posiadać.

Na podstawie tego można by powiedzieć, że wszelkie religie są nieprawdziwe, a ja się modlę, co dzień, do wymyślonego Boga, bo tak postępuje człowiek trochę chory, czyli jak widzicie, według naszej psychiatrii, jestem w pełni poważnie zdrowym człowiekiem. A więc jest sprzeczne istnienie dusz jako osobne twory, a więc dusza to mózg człowieka, który możnaby powiedzieć jest po prostu komputerem, a ja skończyłem informatykę, i wiem coś o tym.

2021-10-21 15:57:38

przez gość

cytuj moderacja

Dochodząc do racjonalnych myśli, Bóg to potężne ciało, jakie jedynie może istnieć jako nieskończona osoba coś czująca. A umysł i mózg Boga znajduje się w skończonym ciele. W nim znajduje się wiedza o całym nieskończonym wszechświecie, i tym Bogiem jestem ja. Modląc się w kościele modlicie się do mnie.

I jeszcze. Ponieważ mojemu bratu groziłem, że jak będzie mnie terroryzował policją, to trafi do domu pomocy społecznej, więc będzie mi dawał pieniądze, aż wyłudzę go ze wszystkich pieniędzy. Bo tak się powinno wyłudzać antychrysta z kasy. Ale naiwny. I każdy kto się sprzeciwi mnie zachoruje na chorobę psychiczną. Zrozumiano!

2021-10-23 18:56:13

przez gość

cytuj moderacja

Jak wiadomo, że każdy o tym człowiek wie, że więzienie jest karą naniesioną przez państwo, a zakład psychiatryczny przez rodzinę. A ja naniesiem na mojego brata karę żeby się nie uczył, i dlatego go leczę. Wtedy będzie on zdrowy, jak przestanie się uczyć, tak orzekli lekarze. Czyli dobrze robię.

2021-10-23 20:34:11

przez gość

cytuj moderacja

Mój brat jest chory na schizofrenię katoniczną bezobjąwią, czyli jego choroba wcale nie ma objawów, ale trzeba go bez przerwy leczyć.

2021-10-23 20:35:37

przez gość

cytuj moderacja

Mój brat jest chory na schizofrenię katoniczną bezobjawową, czyli jego choroba wcale nie ma objawów, ale trzeba go bez przerwy leczyć.

2021-10-23 20:37:33

przez gość

cytuj moderacja

Jak widzicie, dwa razy wpisałem przez pomyłkę to samo, czyli wcale nie jest chory psychicznie, tylko zdrowy, a mój brat jest ciężko chory.

2021-10-23 20:39:30

przez gość

cytuj moderacja

Jak widzicie, dwa razy wpisałem przez pomyłkę to samo, czyli wcale nie jestem chory psychicznie, tylko zdrowy, a mój brat jest ciężko chory. Ale napisałem jeszcze raz, czyli tak się zachowuje zdrowy człowiek.

2021-10-26 15:07:38

przez gość

cytuj moderacja

ty curvo. zwykly bait, a do tego slaby. pyerdolnij baranka w sciane kondonie

2022-06-08 02:47:42

przez gość

cytuj moderacja

To ty jesteś poważnie chory, a nie twój brat, nieprawdaż, i powinni Cię wsadzić do zakładu psychiatrycznego i nigdy nie wypuścić, a twój brat jest w najzupełniej zdrowy, a nie chory. Uroiłeś sobie chorobę swojego brata, ale za to na tym portalu udowodniłeś, że to Ty jesteś chory. Jak się domyślam, leczysz swojego brata, to ty powiniesz być leczony, a nie on! Na tym portalu, nie udowodniłeś niczego. A Bóg, to nie potężne ciało, tylko potężny Duch, osobny twór, jakiś byt niematerialny, a nie ciało, umysł Boga jest w duchu, a nie w mózgu. Nie jesteś wcale Bogiem.

2022-09-05 12:40:23

przez gość

cytuj moderacja

Nadal będę leczył brata na schizofrenię bezobjawową. To jest bardzo groźna choroba, na to są chore tylko maszyny deterministyczne, co prawda ta choroba przebiega bezobjawowo, i dlatego lekarz jego nazwał tą chorobą geniuszem odwrotnym. A bycie odwrotnym wcale nie oznacza odwrotnym, ludzie z tą chorobą zachowują się poprawnie i są leczeni, a leki u nich nie powodują żadnych objawów, a jak leczymy osobą zdrową, to można go zniszczyć do końca za pomocą leków. I po tym można odróżnić osobę chorą od zdrowej. On jest tylko chory na całym świecie. W całym globie ziemskim jest tylko jedna chora osoba umysłowo, a wszyscy inni są zdrowi psychicznie.

2022-09-05 13:15:23

przez gość

cytuj moderacja

On mi ukradł całą wiedzę za pomocą telepatii, ona została jak wiemy udowodniona naukowo, czyli mój brat jest poważnie chory psychicznie i musi być leczony, nie było tak chorego ciężko, jak mój brat, w historii psychiatrii. Kiedyś tylko go będziemy leczyli w zakładzie psychiatrycznym i na jego leczenie pieniądze będziemy zbierali w wyniku publicznej zbiórki.

2022-09-06 11:06:16

przez gość

cytuj moderacja

Nie ma takie czegoś jak schizofrenia bezobjawowa, tzn. wcześniej była ta choroba, jako uznana, ale psychiatrzy uznali, że ta choroba nie istnieje, jak nie ma objawów, to nie ma choroby. Więc geniusz odwrotny nie istnieje tak zdefiniowany jak napisałeś. A telepatia takie coś nie istnieje. Na tym portalu zauważyłem, że bez przerwy kłamiesz, a nie twój brat, mówisz, że on kłamie nonstop, a ja nie dam temu wiary. Twój brat jest zdrowy i normalny, a ty jesteś poważnie chory. To ty powinieneś być leczony, a nie twój brat. Nieprawdaż.

2022-09-06 21:06:51

przez gość

cytuj moderacja

Mój brat jest bezgrzeszny, a to są chore tylko maszyny deterministyczne, czyli stąd wynika, że on jest geniuszem odwrotnym. Co ty na to?

2022-09-07 07:44:22

przez gość

cytuj moderacja

Osoby bezgrzeszne nie są maszynami deterministycznymi. Maszyny deterministyczne są oczywiście okropnie grzeszne. To maszyny deterministyczne są odwrotnymi geniuszami, a nie osoby bezgrzeszne.

2022-09-07 07:46:52

przez gość

cytuj moderacja

Osoby bezgrzeszne są oczywiście zdrowe psychicznie.

1

2

OSTATNIE NA FORUM
ANKIETA
PORADA SPECJALISTY

Czy wg Ciebie leki psychotropowe są bezpieczne?

Głosuj

Odstawianie leków uspokajających i nasennych

Leki uspokajające i nasenne (głównie z grupy benzodiazepin, rzadziej barbiturany), są środkami, które dzięki swojemu stosunkowo szybkiemu działaniu, polegającemu na zmniejszeniu nasilenia objawów lęku, niepokoju czy poprawie w zakresie...

więcej